dimarts, 9 de març del 2010

Enquesta sobre el Ballet Clàssic

Us agraïria moltíssim que realitzessiu aquesta enquesta sobre el ballet clàssic per veure el coneixement que tenen les persones de les Garrigues. Moltes Gracies!
Cliqueu aquí per realitzar l'enquesta


.



Aquí podem comprovar que a la majoria el ballet no els hi agrada gaire, i  l'altra meitat, a uns no els i agrada gens el ballet i amb una minoria de 7, els hi agrada.



 

En aquesta gràfica s'hi representa la quantitat de gent que coneix algú que practiqui ballet.
Com podeu veure la immensa majoria en coneix, amb una xifra de 28 persones, i una minoria de 2 persones que no coneixen ningu que practiqui aquest hobby.






Aquí podem veure que els 2 tipus de ball més coneguts per les persones que han contestat aquesta pregunta: el hip-hop i el reggaeton.
Després els segueixen el funky i el ballet entre 18 i 24 persones. El Contemporani i el Jazz fusion ja no són tan coneguts i finalment el Comercial i la Bachata són els que menys destaquen


 

Per acabar, aquesta grafica representa el païs on la gent creu que el ballet clàssic és característic i més reconegut.
Un total de 18 persones com a majoria diuen que és Rússia, 9 persones diuen que és Xina i una minoria de 3 diuen que és els Estats Units com a païs on destaca el ballet clàssic.



Gràfica sobre l'evolució de les respostes de l'enquesta:


En aquesta gràfica podem veure que al prinicpi les respostes de l'enquesta són baixes, però al cap de poc pujen fins a les 11 respostes en un temps molt curt. Les respostes tornen a baixar i després pujen i tornen a augmentar fent una escala que disminueix.
Hi ha un període en el que no s'ha respost cap enquesta i els últims dies hi ha una pujada molt lleu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada